nlc.hu
Gasztro

Meztelenül bújt a konyhapult alá a bűnöző

Meztelenül rejtőzött a konyhapult alatt Zoltán, de a rendőrök eszén nem tudott túljárni

Egy Bács-Kiskun megyei tanyán fogták el a körözött férfit, aki nyár óta bujkált a hatóságok elől.
Meztelenül bújt a konyhapult alá a körözött bűnöző

A zuglói rendőrök több hónapos felderítőmunka után egy Bács-Kiskun megyei tanyán ütöttek rajta a férfin, aki ellen hat elfogatóparancs volt érvényben.

A 41 éves H. Zoltán több erőszakos bűncselekmény – kényszerítés, testi sértés, önbíráskodás, garázdaság – miatt körözte a bíróság. Három elfogatóparancsot azért adtak ki a férfi ellen, mert nem kezdte meg jogerősen kiszabott szabadságvesztésének letöltését.

A zuglói nyomozók június óta próbálták felkutatni a férfit, aki nyár óta bujkált a hatóságok elől. Végül októberben kaptak egy fülest, hogy a férfi egy Bács-Kiskun megyei tanyán rejtőzik.

A rendőrök november 3-án rajtaütöttek a tanyán, amelyet hat rottweiler őrzött. A házban először csak H. Zoltán élettársát találták, a nő pedig azt állította, rajta kívül nincs ott senki. A nyomozók azonban nem hittek neki, és tüzetesebben is átvizsgálták a házat. A körözött férfire végül a konyhapultban rejtőzve, meztelenül találtak rá.

A rendőrök H. Zoltánt a büntetés-végrehajtási intézetbe vitték, ahol megkezdte többéves szabadságvesztésének letöltését.

(Kiemelt kép: YouTube/PoliceHungary)

Még több rejtekhely az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top