Gasztro

Meghallotta a kedvenc étele nevét, 62 nap után felébredt a kómából

Robogóbalesetben olyan súlyosan sérült meg egy fiú Tajvanon, hogy hosszú időre mély kómába esett. A kedvenc étele neve azonban csodát tett, visszahozta az életbe őt.

A 18 éves Siut úgy szállították kórházba, hogy vérzett a csípőartériája, hasüregi vérzése volt, valamint lép-, vese- és májrepedése, az agyburokjában folyadék halmozódott fel és légmelle volt. Kész csoda, hogy életben maradt: persze ehhez szükség volt hat sikeres életmentő műtétre is – írja a 24.hu.

A csirkehús csodákra képes (fotó: Pixabay)

A csirkehús csodákra képes (Fotó: Pixabay)

A kórház igazgatója szerint a fiú annak is köszönhette életben maradását, hogy borzasztóan akarta azt, a családja végig ott volt mellette a kórházban, és abban reménykedtek, hogy magához térjen. A felébredése pedig igazán extra sztori: Siu bátyja épp ebédelni indult a testvére kórházi ágya mellől, és viccből megjegyezte, hogy

Tesó, most megyek és megeszem helyetted a kedvenc csirkemellfilédet.

A mondat után Siu pulzusa hirtelen emelkedni kezdett, és 62 napnyi kóma után elkezdett magához térni. A fiút később kiengedték a kórházból. Reméljük, odahaza a kedvenc csirkemellfiléjével várták.  

Csodás kórházból ébredések történetei az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top