nlc.hu
Gasztro

Nagyon kicsi volt a rendelt pizza

Kiakadt az ápolónő, mert tenyérnyi pizzát kapott hatezer forintért

Nincs péklapát keze az ápolónőnek, de a pizzája nagyon kicsi és jó drága volt.
Pizza

Nagyon kiakadt egy angol ápolónó, amikor a műszak végén rendelt egy pizzát, de a legtöbb helyen megszokott méret helyett egy szendvics nagyságú pizzát kapott.

A bristoli Claudia Jay a Twitteren osztotta meg a fotót a Pizza Huttól rendelt, töltött szélű, vegán pizzáról, amiért 15 fontot, átszámítva hatezer forintot fizetett. És hogy ne legyen senkinek kétsége az étel méretét illetően, mellé tette a kezét is. Normál pizzából ez maximum két szelet:

Az ápolónő azt is leírja, hogy 157 centiméter magas és kis méretű kesztyűt visel. Vagyis nem egy égimeszelő, nincs péklapát keze sem, csak a pizzája ment át a zsugorítón.

A kommentelők is rendesen kiakadtak, volt, aki azt írta, „ez rablás fényes nappal”, más pedig azzal viccelődött, hogy biztos egy egérnek küldték a pizzát.

A Pizza Hut is válaszolt a tweetre, azt írták, nagyon csalódottak, hogy Claudia nem volt elégedett a rendelésével, és további információkat kértek a nőtől.

(The Sun)

Kedves pizzás történetek az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top