nlc.hu
Gasztro

Részeg mókus fenn a fán - videó

Becsípett a mókus, internetes sztár lett – videó

Romlott gyümölcs miatt csicsentett be a kisállat.

A minnesotai Inver Grove Heights városában élő Katy Morlok szívesen helyez ki otthona elé eleséget a mókusoknak, mert jó néha nézni, hogyan eszegetnek a kisállatok. Egyik nap, amikor éppen takarította a hűtőt, talált benne pár körtét, és miután megnézte, hogy ehetnek-e ilyen gyümölcsöt a mókusok, kitette nekik a körtével teli tálat.

Az egyik rendszeres látogatója azonnal le is csapott a finomságra, majd egy órával később visszatért még egy körre, de elkezdett egy kicsit furán viselkedni, Morlok pedig videóra is vette a tántorgó vendéget.

Utána kapcsolt, hogy szegény mókus azért tűnt úgy, mintha részeg lenne, mert a körte elég régen állt már a hűtőben, és valószínűleg romlott volt, a kisállat pedig tényleg becsicsentett tőle. Morlok azonnal ki is dobta a megmaradt körtét, nehogy más állatok is pórul járjanak.

A Fox9-nak adott interjújában elmondta, kicsit fél attól, hogy baja esett a mókusnak, de a kisállat másnap visszatért, és szemmel láthatóan minden rendben volt vele.

mókus

Fotó: Pixabay

Vigyázz, mennyit iszol!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top