nlc.hu
Gasztro

Szarvasgomba miatt agyonlőttek egy testvérpárt a Vajdaságban

Szarvasgomba miatt lőttek agyon egy testvérpárt a Vajdaságban

Az értékes szarvasgomba miatt emberölésig fajult két testvérpár összetűzése a Vajdaságban.
Szarvasgomba

Két holttestet találtak a vajdasági Jarak település határában, a rendőrség szerint lőfegyverrel végeztek velük. Eközben a szávaszentdemeteri kórházba két másik, ellátásra szoruló sérült férfit szállítottak be, akiket azzal vádolnak, hogy elkövetői lehetnek a gyilkosságnak – írja a Délhír.

A szerb média szerint a feltételezett tettesek testvérek, ahogy a két áldozat is, az emberölésig fajuló összetűzés pedig a szarvasgomba miatt történt.

A két testvérpár gombászni volt, és az értékes szarvasgomba miatt vesztek össze. A vita először dulakodásig, majd tettlegességig fajult. A Jeličić testvérek fejszét ragadtak, de a másik két férfinél pisztoly volt.

A fegyvert rántó testvérpár szintén megsérült, önvédelemre hivatkoznak. A szarvasgomba csúcsa novemberben van, a szezon kimondottan kedvező volt, egy kiló szarvasgombáért pedig több száz eurót fizetnek a kereskedők.

Szarvasgomba az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top