nlc.hu
Gasztro

A feles-rulettel játszva berúghatsz

Itt a feles-rulett, hogy legalább játékosan idd le magad!

Normális esetben decemberben bulit buli, ivászatot ivászat követ, de idén ez is másképp alakul. Egy új játék azonban vicces ivászatot tesz lehetővé, és akár online is játszható a haverokkal.

A karácsonyt talán már lekéstük, de ha a szilvesztert célozzuk meg, talán még megérkezhet az Amazonról tizenhét dollárért (kb. hatezer forintért) rendelhető feles-rulett. A játék tulajdonképpen a kaszinókban található rulett mása, csak számok helyett műanyag felespoharakat láthatunk. A játékhoz jár még két fémgolyó, és már pörgethetünk is szabadon, feltéve, ha van itthon valamennyi alkoholos itóka – írja a delish.com.

Pörgetve berúgni a feles-rulettel (fotó: Amazon)

Pörgetve berúgni a feles-rulettel (Fotó: Amazon)

Mivel decemberben a házibulizáshoz nem igazán illeszkedik a járványhelyzet, a játékot vagy játsszuk szűk családi körben, vagy elképzelhető barátokkal is online, bár olyankor azért praktikusabb, ha mindenkinél rendelkezésre áll otthon egy ilyen „szerkentyű”. A játékot elég egyhangú úgy játszani, ha minden pohárba mondjuk csak vodkát öntünk, mert akkor teljesen mindegy, hogy mit gurítunk. A változatosság kedvéért különféle alkoholos italokat érdemes keverni, de akár kerülhet egy-egy pohárba chiliszósz, tej vagy akár valamilyen alkoholmentes üdítő is. Természetesen ajánlott óvatosan játszani, bár most az a veszély nem nagyon fenyeget, hogy ne tudnánk játék után hazamenni, ugyanis úgyis odahaza játszunk. Lehet nem szeretni a feles-rulettet, de a tojás-rulettnél még mindig sokkal jobb.

Társas elfoglaltságokat ajánlunk:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top