nlc.hu
Gasztro
Egy kávéspohár miatt derült ki a megcsalás

Egy starbucksos kávéspohár buktatta le a hűtlen férfit

Egy nem is olyan apró részletre nem figyelt a férfi a starbucksos kávéspoháron, így lepleződött le, hogy megcsalta a barátnőjét.
Starbucksos kávéspohár

Egy starbucksos kávé miatt bukott le egy férfi, aki megcsalta a barátnőjét. Az elképesztő történetet egy Danielle Brown nevű fiatal nő osztotta meg a TikTokon, miután egy másik felhasználó arra volt kíváncsi: „Mi volt a legőrültebb módja annak, hogy rájöttél, hogy megcsalnak?”

Danielle a videóban felidézte, hogy egyik nap későn jött haza a barátja, ő pedig megkérdezte tőle, hol volt. A pasi azt válaszolta, hogy csak beugrott a Starbucksba, hogy vegyen egy kávét, és valóban volt egy pohár kávé a kezében. Ezzel úgy is tűnt, az ügy lezárva, a férfi felment az emeletre.

A barátnőjének viszont furcsa módon nem vitt haza kávét, ezért a nő belekortyolt a pasija italába. Ekkor vette észre, hogy a pohárra a férfi exének a neve volt ráírva: Britney.

Ezután szembesítette a pasit azzal, hogy megcsalja a volt barátnőjével, hiszen minden bizonnyal a másik nő rendelte a kávét, és ezért van az ő neve a kávéspohárra írva. A hűtlen férfi hebegett-habogott, és azt találta ki, hogy a Starbucks baristája valamiért a saját nevét írta a pohárra.

A magyarázat nem győzte meg a csalódott nőt, ezért hozzávágta a pasihoz a kávét, és otthagyta. De aztán azt is bevallotta a videóban, hogy egy héttel később visszafogadta.

(Fox News)

Megcsalás az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top