nlc.hu
Gasztro

Parlagfüvet kapott koriander helyett

Röhejes kártérítést kapott, pedig parlagfüvet adtak el neki koriander helyett

A newporti építőmunkás csak vacsorát akart csinálni magának és a fiának, amikor felfedezte, hogy mit kapott a koriander helyett.

Nagyot csalódott Peter Burrows, egy newporti építőmunkás, amikor vacsorakészítés közben a salátába szánt koriander helyett parlagfüvet talált. A mérgező gyom a helyi Tesco áruházból került hozzá és áldja a szerencséjét, hogy nem aprította fel a gyomot, ami lenyelve ártalmas lehet.

Ez valódi koriander Fotó: Unsplash

Ez valódi koriander (Fotó: Unsplash)

„Szerencsére a múltban gazdálkodtam, így pontosan tudom, hogy néz ki a parlagfű. Számos olyan helyen nőtt, ahol az évek során dolgoztam. Ha nem ismerem fel, akkor felaprítottam volna, és feltálaltam volna a kisfiamnak” – méltatlankodott Peter.

A férfi persze reklamált a Tescónál, ahol közölték, hogy vélhetően a korianderbetakarításkor került a csomagba a gyomnövény, de – ha Peter visszaviszi a parlagfüvet – hajlandóak egy font (400 forint) kártérítést fizetni. Peter viszont elfogadhatatlannak tartja ezt az ügykezelést és azt mondta, egyáltalán nem érzi úgy, hogy  komolyan vették volna a helyzetet – írja a Wales Online

Ha azért szívesen főzöl korianderrel:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top