nlc.hu
Gasztro

Népszerű ünnepi receptek

Ezek voltak a legnépszerűbb ünnepi ételek a magyar konyhákban

Rengetegen keresték fel Magyarország legnépszerűbb receptoldalát, a Nosaltyt az év végi időszakban, ezek voltak a legkeresettebb ételek.

Az elmúlt évi karanténban töltött hétköznapok mellett az ünnepi időszakban is a megújult Nosaltyt böngészték a legtöbb magyar konyhában. 2020 decemberében közel hárommillió egyedi látogató kereste fel Magyarország legnépszerűbb receptoldalát.

A Digitális Közönségmérési Tanács adatai alapján a Nosalty a hatodik legnagyobb elérésű oldal volt a hazai piacon, megelőzve több általános hír- és szolgáltató oldalt. A felhasználók több mint 37 millió oldalletöltést és majdnem 4 millió videóindítást generáltak a Nosalty.hu oldalon.

Nem volt meglepetés idén sem, a legtöbben az utolsó napokra hagyták az ünnepi receptek felkutatását, a karácsonyi csúcs december 23-án, a szilveszteri pedig 30-án volt, az oldal mindkét napon átlépte a 600 ezer egyedi látogatós álomhatárt.

Népszerű karacsonyi ételek

Forrás: Nosalty

„Az elmúlt év kihívásokkal teli, rendkívül megterhelő, de mégis különleges volt számunkra. Nagyon büszke vagyok a csapatunkra, az elért eredményeinkre, a piacvezető pozíciónkra és sok másra. De leginkább talán arra, hogy ebben a nagyrészt home office-ban töltött, digitális oktatással, egyéb nehézségekkel megspékelt évben is tudtunk segíteni a felhasználóinknak minden élethelyzetben, legyen szó a hétköznapi főzésről, akár az ünnepi menü összeállításáról. Az idei évben sem lassítunk, sok új tartalmi és technológiai fejlesztéssel készülünk” – Krankovics Béla digitális lapigazgató.

Népszerű szilveszteri ételek

Forrás: Nosalty

2020-ban is a mézeskalácsé volt a december, meglepetés talán az eddigi években top 10-ben lévő rakott csirkemell és a kacsasült háttérbe kerülése, valamint a saláták előretörése. Kevésbé meglepő, hogy a karácsonyi vásárok elmaradásának hatására nőtt a forralt bor receptek látogatottsága.

Szilveszterkor a már megszokott módon a lencseételek taroltak. Nem véletlenül, a hagyományok szerint szerencsénk, és anyagi jólétünk is megalapozható velük az aktuális évre, és még egészségesek is. Emellett a malacsült és a klasszikus vendégváró falatok voltak a legnépszerűbbek.

A legnépszerűbb karácsonyi receptek

  1. Karácsonyi rögtön puha mézeskalács
  2. Klasszikus hagyományos bejgli
  3. Klasszikus töltött káposzta

A legnépszerűbb szilveszteri receptek

  1. Hagyományos lencsefőzelék
  2. Lencsefőzelék egyszerűen
  3. Lilahagymás lencsesaláta

(Az nlc és a Nosalty tulajdonosa a Central Médiacsoport Zrt.)

Karácsonyi menü az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top