nlc.hu
Gasztro

Durvák a büféárak a budapesti EB-meccseken

Egy sör 1250 forintba kerül a Puskás Arénában az EB-meccsek idején

Nyugat-európai árak várnak azokra, akik az otthonuk kényelme vagy egy kivetítős hely helyett személyesen a Puskás Arénában szeretnék megnézni a magyar válogatott meccseit.

Mélyen a zsebébe kell nyúlnia annak, aki személyesen szeretne szurkolni a hazai válogatottnak, mert nemcsak a borsos jegyárakat kell kifizetnie, hanem odabent is borsos árakkal szembesülhet – írta meg a hvg. A 30-125 eurós jegyárak mellé jönnek majd a bent fogyasztott ételek és italok árai is, melyeket láthatóan az ide látogató külföldiek pénztárcájához szabtak.

A Puskás Aréna durva büféárakkal várja a nézőket (fotó: MTVA/Bizományosi: Róka László)

A Puskás Aréna durva büféárakkal várja a nézőket (Fotó: MTVA / Bizományosi: Róka László)

  • A félliteres üdítőkért és jeges teákért 790 forintot kérnek.
  • Fél liter ásványvíz 590 forintba kerül.
  • A sörért és alkoholmentes sörért 1250 forintot kell fizetnünk.
  • Járulékos költségként pedig ott az újratölthető pohár, amiért egyszer 400 forintot kell a büfében hagynunk.

Ha megéhezünk, a szendvicsekért 1590, míg a chipsért és a perecért 690 forintot kérnek. Egy csokiszeletet sem úszhatunk meg 490 forint alatt. A menük sem túl kedvezményesek: nagyjából száz forintot spórolhatunk velük ahhoz képest, mintha külön-külön vásárolnánk meg az adott termékeket. Az árak mellett pedig a sok lezárás és forgalomkorlátozás is megnehezíti majd az EB-re tartók dolgát.

A foci-EB-ről az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top