nlc.hu
Gasztro

Cristiano Ronaldo és a két üveg kóla Budapesten

Cristiano Ronaldo kiakadt, hogy kólát raktak elé Budapesten

A portugál sztárfocista, Cristiano Ronaldo nem nézte jó szemmel, hogy kólát tettek elé a sajtótájékoztatón, el is tüntette az üdítőket.
Cristiano Ronaldo

Kedden este 6 órakor lép pályára a magyar labdarúgó-válogatott Portugália csapata ellen a Puskás Arénában. A meccs előtti napon, ahogy lenni szokott, sajtótájékoztatót adtak.

A portugáloktól Fernando Santos szövetségi kapitány és Cristiano Ronaldo sztárfocista vett részt a sajtótájékoztatón. Ám a világhírű focistának nem tetszett az aprólékosan megalkotott díszlet: csúnyán nézett az elé kitett két üveg kólára, arrébb pakolta az üdítőket, majd portugálul azt mondta: igyatok vizet.

Köztudott, hogy a 36 éves futballcsillag szinte mániákusan odafigyel az egészségére, korábban azt is elárulta, hogy bosszantja, amikor a fia szénsavas üdítőket iszik. Azt egyelőre nem tudni, lesz-e valamilyen következménye a szponzorüdítő eltüntetésének.

(Kiemelt kép: Handout / UEFA / AFP)

Foci Eb az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top