nlc.hu
Sztárok

Budapestre költözik Cristiano Ronaldo

Budapestre költöznek Cristiano Ronaldóék, Magyarországot választották bázisnak

Kiderült, Cristiano Ronaldo Magyarországra költözik, mert Budapestet választották európai bázisnak.

Talán annak sem újdonság, aki nem követi a fociról szóló híreket, hogy idén június 11-től egy hónapon át tart a Labdarúgó-Európa-bajnokság, a mérkőzéseket több nagyvárosban rendezik, íme a lista: 

  1. Amszterdam (Hollandia) – Johan Cruyff Arena
  2. Baku (Azerbajdzsán) – Olimpiai Stadion
  3. Seville (Spanyolország) – Ramon Sanchez-Pizjuan Stadion
  4. Bukarest (Románia) – Arena Nationala
  5. Budapest (Magyarország) – Puskás Aréna
  6. Koppenhága (Denmark) – Parken Stadion
  7. Glasgow (Skócia) – Hampden Park
  8. London (Anglia) – Wembley Stadion
  9. München (Németország) – Allianz Arena
  10. Róma (Olaszország) – Stadio Olimpico
  11. Szentpétervár (Oroszország) – Krestovszki Stadion
Cristiano Ronaldo Budapestre költözik egy időre

Cristiano Ronaldo Budapestre költözik egy időre (Fotó: Profimedia)

A portugál címvédők francia, német és magyar csapatokkal az F csoportban mérkőznek meg, és ebből két meccset Budapesten játszanak majd. Éppen ezért a Portugál Labdarúgó Szövetség úgy döntött, hogy nálunk lesz a csapat bázisa, és így Cristiano Ronaldo nálunk lakik majd. Azoknak a rajongóknak, aki szívesen találkoznának vele, nem lesz sok idejük a személyes találkozóra, mert a hírek szerint két hétre jön a sztár.

Ronaldo neve az utóbbi időben viszont nem is annyira a foci kapcsán kerül szóba. A sportolót Kathryn Mayorga azzal vádolta meg, hogy megerőszakolta 2009-ben, amit Ronaldo már akkor tagadott, szerinte nem kényszerítette a nőt az együttlétre, azt mindketten egyformán akarták. A Las Vegasban készült közös videók akkor felkerültek a netre és most újra elővették, ahogyan egy bárban táncolnak, és jól érzik magukat. A modell akkor közel 400 ezer dollárt kapott a hallgatásáért, de most elégtételt akar. A Sun szerint Mayorga 56,5 millió fontot  követel kártérítésként, ügyvédje állítása szerint komolyan megfenyegették a modellt, hogy tönkreteszik, ha beszél, ezért pedig rengeteget szenvedett.

Ronaldo ügye évek óta tart, korábban a Twitteren írt üzenetet a rajongóinak, amelyben tagadta a vádakat. Kifejtette, hogy a nemi erőszak egy szörnyű bűncselekmény, amit ő sosem követne el, mert mindennel ellentétes, amiben hisz és amilyen ő maga. 

A kilenc éve tartó ügy – ami időről időre fellángol –, egyes lapértesülések szerint már a FBI nyomoz az ügyben, mások szerint többször kiderült, hogy a modell csak pénzt akar, és ezzel a hatóságok is tisztában vannak.

Cristiano Ronaldóról korábban ezt írtuk: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top