nlc.hu
Sztárok

Koronavírusos Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo koronavírusos

A sztárjátékos tünetmentes, de a karanténba vonulása miatt ki kell hagynia a szerdai Portugália – Svédország Nemzetek Ligája meccset.

Elkapta a koronavírust Cristiano Ronaldo, a Juventus portugál sztárjátékosa. A pozitív tesztje miatt most újratesztelték a teljes portugál válogatottat, de rajta kívül nem találtak más fertőzöttet, így a csapat kiállhat a Svédország elleni szerdai meccsre – írja a 444.

A portugál szupersztár, Cristiano Ronaldo (fotó: Pedro Fiúza/NurPhoto via Getty Images)

A portugál szupersztár, Cristiano Ronaldo (fotó: Pedro Fiúza/NurPhoto via Getty Images)

Ronaldo ugyan tünetmentes, de azért az élete nem problémáktól mentes: Olaszországban jogi eljárás vár rá, ugyanis megsértette a karanténszabályokat. Október elején a teljes Juventus gárdát karantén alá rendelték, mert két koronavírus-fertőzöttet találtak a csapatnál. A már nem először karanténba rendelt Ronaldo és néhány csapattársa azonban nem várta meg a teszt eredményét, és elhagyták a karanténjukként szolgáló hotelt. A törvényszegésben gyakran jeleskedő Ronaldo azért tette ezt, hogy a válogatottal edzhessen a svédek elleni Nemzetek Ligája mérkőzésen, amin a jelek szerint most mégsem lehet ott.

Legfrissebb híreink a koronavírus-járványról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top