nlc.hu
Gasztro

Vajas popcorn készítése szívószállal

Lifehack: így készül a tökéletes vajas popcorn

Ha hagyja a mozi, hogy a néző maga adagolja a vajat, itt a tökéletes trükk.
Popcorn

Magyarországon a nagyobb mozikban nem szokás ugyan, de vannak helyek, ahol hagyják, hogy a vásárló maga adagolja a vajat a popcornjára. Úgy működik, mint az üdítőadagoló: csak aláteszed a vödröt, megnyomsz egy gombot és már árad is a matéria. Ezzel csak egy baj van: ezzel a módszerrel csak a pattogatottkukorica-adag tetejére jut vaj, és bár eloszlik így is, tökéletes sosem lesz az élmény, hiszen összerázni nem tudod.

Erre talált ki egy tökéletes megoldást Colleen Lepp a TikTokon. Pontosabban nem is ő, hanem nagynénje, akitől gyerekkorában leste el a trükköt a lány, és most megosztotta az interneten. Az internet pedig imádja: eddig majdnem ötmillióan látták a pár másodperces videót. A lényeg a szívószál, a mozdulatot pedig a videóban láthatjuk.

@colleenlepp

Popcorn hack! #movietheater #movietok #movietheaterpopcorn #movietheaterhacks #popcorn #popcornhack #butterpopcorn #butterlover #amctheaters #amc

♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod

Kiemelt kép: Getty Images

További cikkek a témában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top