nlc.hu
Gasztro

Shoppingoló medvebocs

Vásárolni ment egy szupermarketbe, egy medvebocs szuszogott a lábainál

Los Angelesben szombat kora reggel, a Ralphs nevű szupermarketben egy medvebocs grasszált a sorok között – írja a 444.hu. Miután jól végezte dolgát, a jövevény ártalmatlanul kisétált a boltból. Tisha Campbell színésznő pont abban a boltban vásárolt és videóra vette találkozást.

Vásárolni ment egy szupermarketbe, egy medvebocs szuszogott a lábainál

Vásárolni ment egy szupermarketbe, egy medvebocs szuszogott a lábainál (Fotó: Unsplash)

 Egy másik vásárló azt írta Facebook-oldalán: „Éreztem, hogy valami szuszog a lábamnál, lenézek, és egy medve volt!” Maria Campbell, a poszt írója szerint a bocs megijedt, és ezután rohant be az élelmiszerboltba. A végére csak annyit írt, „még nem is ittam kávét”.

A helyi vadon élő állatokért és halakért felelős szerv (CDFW) végül megtalálta a városban barangoló medvét, aki egy utánfutó alatt bujkált. A CDFW elkábította a 54 kilós medvét,  majd egy közeli erdőben elengedték.

A kaliforniai hatóság szerint már több jelentést is kaptak hasonló medvék kóborlásáról, ezért megkérték az ott élőket, hogy azonnal jelentsék ha hasonlót látnak.

David Balen, a Porter Ranch alelnöke úgy nyilatkozott az esetről : „Örülök, hogy senki nem érintkezett a medvével. Bármi megtörténhetett volna.”

Akár itthon is történhetnek hasonló esetek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top