nlc.hu
Gasztro

Gigapontyot akasztottak Lőrinczék

Gigahallal birkózott meg az olimpikon Lőrincz testvérpár

Nem ez volt az első alkalom, hogy kapitális ponty került a birkózók horgára.

Horgászattal tölti a jól megérdemelt pihenőjét a tokiói olimpián remeklő kötöttfogású birkózó testvérpár, a 77 kilogrammosok között aranyérmes Tamás és a 87 kilósok mezőnyében második Viktor: a hazai szövetség (MBSZ) Instagram-oldalán közzétett fotó arról tanúskodik, hogy gigahalat, egy óriási pontyot fogtak – írja a pecaverzum.

Gigahalat fogott a birkózó testvérpár

Lőrincz Tamás, a férfi kötöttfogású birkózók 77 kilogrammos kategóriájának olimpiai bajnoka (b) és testvére, Lőrincz Viktor, a kötöttfogású birkózók 87 kilogrammos kategóriájának ezüstérmese a tokiói olimpia magyar birkózó hőseinek köszöntésén Budapesten, a Kozma István Magyar Birkózó Akadémián (KIMBA) 2021. augusztus 11-én.
MTI/Máthé Zoltán

A Lőrincz tesók már az olimpia után tervezték, hogy elmennek egyet pecázni, az úticél Harsány volt. Kisbuszt kellett bérelniük, mert annyi cuccal indultak neki pontyozni, de megérte a rákészülés, mert egy hatalmas, 24.5 kilós pontyot fogtak! 

A fiúk büszkén tartották a halat azon a képen, amelyet a Magyar Birkózó Szövetség (MBSZ) megosztott a hivatalos Instagram-oldalán – kiemelve, hogy a pontyot visszaengedték a tóba.

Nem ez volt az első alkalom, hogy kapitális ponty került a birkózók horgára: májusban Viktor 28 kilósat terelt partra.

A Lőrincz testvérek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top