nlc.hu
Gasztro

Harminc éve elhagyatott McDonald’s étterem Alaszkában

Ez az elhagyatott McDonald’s étterem visszarepít az 1990-es évek elejére

Egy távoli alaszkai szigeten van egy McDonald’s étterem, amely az 1990-es évek óta elhagyatottan áll.
Ez az elhagyatott McDonald’s étterem az 1990-es évek óta ugyanúgy néz ki

Van egy McDonald’s étterem, amely az 1990-es évek eleje óta ugyanúgy néz ki, olyan, mintha arrafelé megállt volna az idő. A gyorsétterem az alaszkai Adak-szigeten, egy volt haditengerészeti bázison található.

Az egykori McDonald’s annyira őrzi a 30 évvel ezelőtti múltat, hogy a Jurassic Park reklámkampányának részeként „dinó méretű” sült krumplit árultak.

A sziget a második világháború alatt az amerikai hadsereg és haditengerészet bázisaként szolgált, de nagyjából harminc évvel ezelőtt bezárták a bázist, ami megpecsételte a sziget sorsát is, hamarosan mindenki elköltözött onnan. A gyorsétterem az egyik emlék azokból az időkből.

A kommentelők egy részének feltűnt, hogy a gyorsétterem árai inkább a mai árakhoz hasonlítanak, hiába telt el azóta csaknem három évtized. Ez azért van, írták olyanok, akik ott nőttek fel, mert az étterem a semmi közepén volt, sokba került mindent eljuttatni oda, így az árak is jóval magasabbak voltak.

(LadBible)

(Kiemelt kép: Twitter/Laura Evans)

Különleges mekis történetek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top