nlc.hu
Gasztro

Méretes süllőt fogtak a Tisza-tavon

Micsoda fogás! Óriási süllő akadt horogra a Tisza-tavon

Emeli a kifogott süllő értékét, hogy Koncz Dávid vékony fonott zsinórral, könnyű bottal és 10 centiméteres gumihallal horgászott.

A Peaverzum szerint Koncz Dávid rendszeresen jár a Tisza-tóra horgászni: hetente 3-5 napot tölt csónakban pergető bottal a kezében. Azonban még őt is meglepte a nagy erővel támadó süllő. 

„Eléggé akadós terepet horgásztam, és nagyon húzott a hal. Egy pillanatra meg is ijedtem, a végletekig erőltettem a cuccot, de ki tudtam fordítani. Ugyan csak pár percig tartott a fárasztás, de olyan intenzív volt, hogy csak egy-két pillanat van meg, nagyon-nagyon élmény volt” – mesélte Dávid a nagy fogás pillanatait.

fencsik 4:16 PM

A férfi azt is elmesélte, hogy mivel nem akarta, hogy a hal megsérüljön, ezért nem mérte le, hanem gyorsan visszaengedte. Szerintem legalább 7 kiló lehetett, a teljes testhossza pedig 90 centi fölött” – indokolta, hogy miért nincsenek pontos adatok és még több fénykép a halról. 

Dávid egyébként horgásztatással is foglalkozik, ő üzemelteti a Tisza-tavi élményhorgászat nevű Facebook-oldalt. 

Képekért látogassatok el ide.

Fotó: Pexels

Érdekes állatok a nagyvilágból:

horgászat, hal, fogás

Fotó: Pexels (A kép csak illusztráció)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top