nlc.hu
Gasztro

Norbit sokkolta, ahogyan Sárközi Ákos beszélt vele

23 éve senki sem mert úgy beszélni Schobert Norbival, mint Sárközi Ákos

A rendőrségnél töltött időre emlékezteti Schobert Norbit az, ahogyan A Konyhafőnök VIP hatodik évadában a zsűri bánik vele.
Schobert Norbit meglepte Sárközi Ákos erős kritikája

Schobert Norbi az idei A Konyhafőnök VIP egyik legnagyobb fogása, hiszen nemcsak az ország egyik legismertebb celebjéről van szó, hanem egy borzasztóan kitartó fickóról is, akit még a stroke-ja sem akadályozhatott meg abban, hogy részt vegyen a műsorban. Úgy tűnik, hogy a szemtől szembe mondott kritikától eléggé elszokott, legalábbis ez derült ki abból, ahogyan Sárközi Ákos véleményére reagált. Sárközi bűne annyi volt, hogy szólni mert Norbinak: tálalja újra a babos ételét, mert ebben a formában nem jó. „Új tányér. Ez nem étel. Ez nem tálalás” – mondta Schobertnek a bátor séf.

1998-ban parancsnokként szereltem le a rendőrségtől századosként. Utoljára az ezredparancsnok b***ott így le. 23 éve senki nem merte rám emelni a hangját, senki nem mert engem face to face kritizálni, Sárközi Ákos volt az első. Már ezért megérte eljönni

– mondta Norbi, aki ezek szerint csak meglepődött a nyílt kritikán, de nem orrolt meg érte.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top