Vannak emberek, akiknek a sütés és a főzés nem holmi biológiai szükségletet megelőző kényszertevékenység, hanem maga az elmélyülés, a kreativitás, az önkifejezés. Így van ezzel Natalie is, a Sideserf Cake Studio tulajdonosa, akinek tortái és süteményei nem holmi tortának néznek ki, hanem háromszög alakú szendvicsnek, pitonnak, vagy éppen farmernak:
Vagy lila káposztának:
Hogy ez miként készül, arról íme, egy videó:
Natalie a tortákat nem árulja sütiboltban, ő pusztán csak „gyártja” őket, levideózza a folyamatot, és megosztja a receptet a saját weboldalán, a YouTube-on és a Facebookon. Adományokból tartja fenn oldalát, de oktatóvideói akkor is nézhetők, ha nem utalsz neki egy fillért sem. „Akkor csak egy lájkot vagy egy megosztást kérek” – írja.
A végére pedig beteszünk még egy pitont. Ami szerencsére cukorból készült.