nlc.hu
Gasztro

Zámbó Krisztián kiesett a Konyhafőnök VIP-ből

Konyhafőnök VIP: Zámbó Krisztián búcsúzott a versenytől

Az énekes teljesítménye ezúttal nem győzte meg a zsűrit, kiesett a versenyből.

A Konyhafőnök VIP tegnapi versenynapjának első főzése során a hírességek egy egész lazaccal találták szembe magukat, de a zsűri tovább csavart a feladaton: a lazacot három különböző étel formájában kellett bemutatniuk. Fördős Zé búrája alatt egy lazacburger volt, kétszer sült hasábburgonyával, házi bucival. Rácz Jenő búrája sushit takart, amit kétféle ízben várt el a séf. Sárközi Ákos előtt pedig egy lazacos quiche hevert, amit mártogatós szósszal kért a VIP-szakácsjelöltektől.

A második feladatban nem volt mézesmázos a hangulat, pedig mézes alapú sütiket készítettek a hírességek, rögtön háromfélét! 20 darab mézes puszedlit, mézes krémest és 20 darab mézeskalácsot kért a zsűri a pároktól. A sütés során kispadra került Uszkó Laci! Osvárt Andi és Rába Timi Muri Enikőt és Uszkó Lacit hátráltatta a 10 perces kispadra ültetéssel, de a páros megúszta a veszélyzónát! Zámbó Krisztián és Nagy Sanyi párosa teljesen elveszett a feladatban, párosuknak párbajjal kellett szembenéznie. A párbajon a kiesés és a továbbjutás kérdését is egy tökéletes cézársaláta döntötte el – az énekes elvérzett, ezért végül neki kellett hazamennie. 

zámbó krisztián nagy sanyi

A Konyhafőnök VIP kieső (Fotó: RTL)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top