nlc.hu
Gasztro

Durva kitolás a Konyhafőnök VIP-ben: Tóth Vera Zámbó Krisztián dalait hallgatta

Brutális kitolás: Tóth Verának Zámbó Krisztián slágereket kellett hallgatnia a Konyhafőnök VIP-ben

„Tök jó a csávó. Tök jól énekel” – mondta Tóth Vera Zámbó Krisztiánról, akinek a dalait fülhallgatón kellett hallgatnia A Konyhafőnök VIP felvételei közben. Az arcáról azonban nem feltétlenül ezt lehetett leolvasni.
Tóth Verának Zámbó Krisztián slágereket kellett hallgatnia a Konyhafőnök VIP-ben

A Konyhafőnök VIP egyik legszórakoztatóbb része sokszor az, amikor a játékosok egymás dolgát nehezíthetik, hiszen rendszerint elég kreatív szívatások kerülnek elő. Ezúttal a legutóbbi adásban diadalmaskodó Zámbó Krisztián volt az, aki hátrányba kergethette a lelkes Tóth Verát, mégpedig azzal, hogy a Rácz Jenő által ismertetett recept közben végig fülhallgatóval a fülén kellett állnia, miközben nagy hangerővel bömböltek a dobhártyájába Zámbó Krisztián slágerei – szúrta ki a 24.hu.

A helyzet eleinte eléggé frusztrálta az énekesnőt, aki néha próbálta felemelni a fülesét, hogy legalább egy keveset halljon az ismertetőből, de be kellett látnia, hogy semmi esélye. Amikor erre belenyugodott, Muri Enikővel az oldalán elkezdték kicsit élvezni a Zámbó-féle mulatós-maratont, és Tóth Vera állítása szerint lélekben egyből a kedvenc fiatalkori diszkójában találta magát, és még arra is jutott ereje, hogy Zámbó éneklését megdicsérje. Bónusz: nem ő esett ki a műsorból.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top