nlc.hu
TV-sztárok

Zámbó Krisztián kiakadt

Konyhafőnök VIP: Zámbó Krisztián nekiesett a többieknek

Zámbó Krisztián nem rejtette véka alá a véleményét.

Zámbó Krisztián az Álarcos énekes című műsorban aratott sikere után, most a Konyhafőnök VIP keretein belül, a konyhában is megmutathatja, mit tud. Az énekes nagyon kiakadt versenytársaira főzés közben.

„Megmelengette a szívemet, amikor a közönség állva tapsolt és kiabálták, hogy hajrá, Szarvas! A maszk hatalmas önbizalmat adott nekem, hiszen minden előítélet nélkül állhattam színpadra, és néha bizony a legszívesebben levettem volna, hogy megmutassam, én vagyok az. Az X-Faktor után tíz évig olyan lámpalázam volt, hogy elmondani sem tudom, azért is izgultam, milyen lesz visszatérni a stúdióba, és örülök, mert ezt a félelmemet legyőztem végül. Magabiztosságot adott nekem ez a műsor, amiért nagyon hálás vagyok” – mondta korábban Zámbó Krisztán, aki most a Konyhafőnök VIP-ben akadt ki főzés közben.

Zámbó Krisztián kiakadása a Konyhafőnök VIP-ben

(Fotó: Sajtóklub)

“Ki vette ki a kosaramat? Berakom oda a kiskosaramat, és kiveszitek? Nincs agyatok, és kivesztitek? Az a legfontosabb dolog, és most nem tudom megcsinálni” – fakadt ki Zámbó Krisztián, akinek a kirohanását versenytársai nem kommentálták.

A jelenetet a videóra kattintva megnézhetitek:

 

(Nyitókép: Sajtóklub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top