nlc.hu
Sztárok

Zámbó Krisztiánnal állva tapsoltak az Álarcos énekesben

Zámbó Krisztián: „Lemondtunk az idei esküvőről”

Állva tapsoltak a Nyomozók a Szarvas előadása után, mégis őt leplezték le az Álarcos énekesben. Zámbó Krisztián csalódott, hogy nem tudott a döntőig menetelni.

A legjobb hat Álarcos énekes közé került a Szarvas, aki csalódottan vette tudomásul, hogy nem tud magából többet mutatni. A legutóbbi adásban a nyomozók leleplezték a Szarvast, ráadásul Fluor Tomi rájött arra, hogy Zámbó Krisztiánt rejti az álarc. A versenyző szerint nem is az előadásokkal volt nehéz megvezetnie a nyomozókat, hanem magukkal a nyomokkal

„Apuról értelemszerűen nem mondhattam semmit, az erdő hercege kifejezés így is túl határozottan hozzám vezetett. Ha ez nem lett volna elég, akkor az egyik Nyomozóval, Szandival egy közös projektben veszek részt, így különösen kellett ügyelnem, nehogy elszóljam magam, vagy eláruljon egy mozdulatom” – mesélte Krisztián, aki szerint talán éppen az volt a veszte, hogy más továbbjutó Álarcos énekeshez képest nem a bohóckodásra fektetett hangsúlyt. A Cher-dal volt az egyetlen, amiben kevésbé érezte magát komfortosan, szerinte a Szarvas jelmez adta a látványosabb, komolyabb produkciókat.

Zámbó Krisztián szeretett volna a döntőig menetelni

Zámbó Krisztián szeretett volna a döntőig menetelni (Fotó: Sajtóklub/Labancz v Viktória)

„Megmelengette a szívemet, amikor a közönség állva tapsolt és kiabálták, hogy hajrá, Szarvas! A maszk hatalmas önbizalmat adott nekem, hiszen minden előítélet nélkül állhattam színpadra, és néha bizony a legszívesebben levettem volna, hogy megmutassam, én vagyok az. Az X-Faktor után tíz évig olyan lámpalázam volt, hogy elmondani sem tudom, azért is izgultam, milyen lesz visszatérni a stúdióba, és örülök, mert ezt a félelmemet legyőztem végül. Magabiztosságot adott nekem ez a műsor, amiért nagyon hálás vagyok.”

Egyetlen pillanatig sem gondolkodott azon az énekes, igent mondjon-e a felkérésre, hajtotta a kíváncsiság, hogyan zajlik a forgatás. Bár győzni ment, végül „csak” a legjobb hat közé jutott, a forgatáson szerzett élmények felérnek számára egy trófeával. A háttérmunkát különösen élvezte és értékelte mindenkinek a belefektetett energiáját, legyen szó arról, aki a jelmezét készítette, vagy aki éppen vizet adott neki, az énekóráktól a koreográfiáig rengeteg munka volt egy sikeres előadásban.

„A titoktartás része nem volt nehéz, amúgy is kevés emberrel tartom a kapcsolatot. A párom, Zsuzsi és édesanyám tudták, hogy az Álarcos énekesben szerepelek. Biztattak mindketten, Zsuzsi aranyos volt, végig szurkolt nekem, és amikor csalódott voltam a leleplezés miatt, ő megnyugtatott.”

Krisztián szerencsésnek érzi magát, hogy az utóbbi időben rengeteg felkérése volt, egész nyáron fellépésekre járt, az Álarcos énekes mellett másik két projektben is részt vesz, és a párja is sokat dolgozik.

„Az esküvőnket éppen a munka miatt eltoltuk, mert idén erre nem tudtunk volna kellő energiát fordítani, viszont jövőre összeházasodunk. Konkrét dátum nincs, inkább csak évszakban gondolkodtunk, szerintünk tavasszal lenne a legjobb, akkor se túl hideg nincs már, se túl meleg. Vicces, mert éppen szombaton ünnepeltük az évfordulónkat, közben Zsuzsi talált egy képet az első randinkról, ami március 14-én volt. Ne kérdezd, miért most tartjuk az évfordulónkat, történelmileg így alakult.”

Zámbó Krisztián és Zsuzsa idén akartak összeházasodni, a munka miatt azonban lemondtak erről

Zámbó Krisztián és Zsuzsa idén akartak összeházasodni, a munka miatt azonban lemondtak erről

Az Álarcos énekes néhány leleplezettje: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top