nlc.hu
Sztárok

Zámbó Krisztián volt az Álarcos énekes Szarvasa

Zámbó Krisztiánt rejtette a Szarvas maszk az Álarcos énekesben – óriásit énekelt, állva tapsoltak neki a Nyomozók

Fluor Tomi egymás után két maszkost is leleplezett az Álarcos énekes ma esti adásában.

Az Álarcos énekes 7. adásában a Szuperkártyával leleplezett Gorilla után még egy leleplezésre került sor. A stúdióban ülő nézők és a Nyomozók döntése alapján a Kaméleon, az Automata, a Cápa, a Lovag és a Csacsi, valamint a Víziló jutott tovább a Top5-be, így a Szarvasnak kellett felfednie magát.

Szarvas

Hatalmasat énekelt a Szarvas a 7. adásban – Fotó: Sajtóklub

Szandi Dolhai Attilát, Szabó Zsófi és Nagy Ervin pedig Serbán Attilát sejtette a maszk alatt. Fluor Tomi azonban egy újabb nevet dobott be váratlanul: Zámbó Krisztiánt, mivel egyik alkalommal a Szarvas elhintette, hogy ő a “fény hercege”. Fluor szerint a király nem lehet más, mint Zámbó Jimmy, így a fiát, Zámbó Krisztián rejti a Szarvas maszk.

Fluor tényleg sziporkázott a ma esti adásban, hiszen a Gorilla kilétét is ő fedte fel. A Szarvasra vonatkozó tippje is sikeresnek bizonyult, tényleg Zámbó Krisztián rejtőzött az álarc alatt.

Zámbó Krisztián volt az Álarcos énekes Szarvasa - óriásit énekelt, állva tapsoltak neki a Nyomozók

Zámbó Krisztián volt az Álarcos énekes Szarvasa - óriásit énekelt, állva tapsoltak neki a Nyomozók

Leleplezve! Ő volt a Szarvas álarc alatt:

Nézd meg a Szarvas Álarcos énekes-beli produkcióit!

Már csak öten vannak versenyben, a jövő heti Álarcos énekesben – amelybe szintén érkezik egy vendégnyomozó, még pedig Járai Máté – a tét az elődöntőbe jutás. 

Eddig ők lepleződtek le az Álarcos énekesben:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top