nlc.hu
Gasztro
Sütinek nézte a szappant, beleharapott a boltban

Süteménynek nézte a szappant a boltban, az eladó reakciója mindent visz

Az eladó szinte sokkot kapott, amikor meglátta, hogy a nő meg akarja enni a szappant a boltban.
Szájába veszi a szappant a nő, és a megdöbbent eladó

Nagyon benézhetett valamit egy nő, aki gondolkodás nélkül bekapott egy darab szappant, mert azt hitte, hogy édesség.

A Redditre feltöltött videón az látható, hogy a fiatal nő a Lush drogériájában vásárolgatott, amikor odaért egy kisebb pulthoz, ahol különféle szappanokból raktak ki kisebb mintákat.

A nő a szájába vette a szappant, és mielőtt még rájött volna a tévedésre, az eladó kikerekedett szemekkel, őszinte megdöbbentéssel szólt neki, hogy szappan volt a pulton. Ezután a nő is megérezte a szájában a szappan ízét, de vidáman reagált a helyzetre, és elnevette magát.

Az eladó ezután a tenyerébe temette az arcát, és készségesen adott egy papírzacskót a nőnek, hogy abba tegye a szájából kivett szappant.

A kommentelők az egész jelenetben az eladó reakcióját szerették a legjobban, többen írtak arról, hogy még a maszk sem tudta elfedni azt a sokkot, ami kiült az arcára. Mások szerint a járvány megtanított minket arra, hogyan kommunikáljunk a szemünkkel, ha maszkot viselünk.

Voltak, akik szerint az a tanulság, hogy ezek a szappanok annyira szépek és illatosak, hogy néha tényleg legszívesebben beléjük harapna az ember.

(Kiemelt kép: Reddit/BusyBusyBizzy)

(LadBible)

Készíts szappant, csak ne edd meg!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top