Az interneten bármiből kialakulhat komolyabb vita, ezúttal a szőrös barna gyümölcs, a kivi szolgáltatta az ürügyet egy jó kis online eszmecserére – írja a Unilad.
A két fő tábort azok alkották, akik először meghámozzák a kivit, majd feldarabolják. Ez az időigényesebb módszer, de így lehet a legtöbbet elfogyasztani a gyümölcsből, anélkül, hogy a kis szőrök miatt fuldokolnánk.
Mások a félbevágott kivi kikanalazására esküsznek, ami nem rossz, de csak tökéletes keménységű gyümölccsel lehet üzembiztosan előadni, különben a finomság fele pépként végzi.
Aztán jött egy kicsi, de elszánt tábor, akik ugyanúgy fogyasztják a déli féltekén honos gyümölcsöt, mint mások az almát. Vagyis, harapják, de a héjával együtt – elvégre abban van a vitamin.
A Reddit egyik felhasználója egyből elő is túrta az internet mélyéről, hogy a kivi héja valóban nagyon egészséges, tele van ugyanis rostokkal és E-vitaminnal. Egészen pontosan 50 százalékkal több rostot és 32 százalékkal több vitamint fogyasztanak azok, akik a kivit harapják.
Ez persze nem igazán győzte meg azokat, akik hallani sem akarnak a gyümölcs szőrös héjának elfogyasztásáról.
Te melyik módszert választanád?