nlc.hu
Gasztro

Egymásnak ugrottak az internetezők a kivi fogyasztása miatt

Parázs vita bontakozott ki arról, hogy kell enni a kivit

Minden tábor a végsőkig védte a saját igazát.

Az interneten bármiből kialakulhat komolyabb vita, ezúttal a szőrös barna gyümölcs, a kivi szolgáltatta az ürügyet egy jó kis online eszmecserére – írja a Unilad

A két fő tábort azok alkották, akik először meghámozzák a kivit, majd feldarabolják. Ez az időigényesebb módszer, de így lehet a legtöbbet elfogyasztani a gyümölcsből, anélkül, hogy a kis szőrök miatt fuldokolnánk.

Mások a félbevágott kivi kikanalazására esküsznek, ami nem rossz, de csak tökéletes keménységű gyümölccsel lehet üzembiztosan előadni, különben a finomság fele pépként végzi. 

Felhördült az internet: valaki héjastul eszi a kivit

Te hámozol, kanalazol vagy harapsz? (Fotó: Getty Images)

Aztán jött egy kicsi, de elszánt tábor, akik ugyanúgy fogyasztják a déli féltekén honos gyümölcsöt, mint mások az almát. Vagyis, harapják, de a héjával együtt – elvégre abban van a vitamin.

A Reddit egyik felhasználója egyből elő is túrta az internet mélyéről, hogy a kivi héja valóban nagyon egészséges, tele van ugyanis rostokkal és E-vitaminnal. Egészen pontosan 50 százalékkal több rostot és 32 százalékkal több vitamint fogyasztanak azok, akik a kivit harapják.

Ez persze nem igazán győzte meg azokat, akik hallani sem akarnak a gyümölcs szőrös héjának elfogyasztásáról.

Te melyik módszert választanád?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top