nlc.hu
Gasztro

Pókot talált a banánon

Vett egy fürt banánt, megkapta hozzá a világ legmérgezőbb pókját

A pók láttán a vásárló inkább lemondott a banánról.

Nagyot nézett az a 37 éves brit taxis, aki csak egy fürt banánért ugrott be az egyik Sainsbury áruházba. Joe Stein ugyanis kis híján sokkot kapott, amikor egy halálos mérgű pókot fedezett fel a banánjában.

Egy fürt banán is okozhat meglepetéseket (Fotó: Pexels.com)

Egy fürt banán is okozhat meglepetéseket (Fotó: Pexels.com)

A reggelizni készülő férfi először egy „sötét masszát” fedezett fel, ami a gyümölcsön lógott. Közelebbről is megvizsgálta, amikor kiderült, hogy egy pók pislog rá. Ráadásul egy brazil vándorpók, amelyet az esetről beszámoló Unilad a világ legmérgezőbb pókjának nevezett. Ami tény, a brazil vándorpók az ismert pókfajok közül valóban a legnagyobb adag mérget fecskendezi áldozatába.

Joe és barátnője a kezdeti sokk után az egész fürt banánt kidobta, majd értesítették a Sainsburyt, hogy tudjanak róla, milyen banánszállítmány van az üzletükben.

A Sainsbury szóvivője azóta így beszélt az incidensről: „Felvesszük a kapcsolatot az ügyféllel, hogy elnézést kérjünk a tapasztalataikért.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top