nlc.hu
Gasztro

Disney-filmek ételeit valósítja meg a tiktokker

Disney-rajzfilmek finomságait készíti el ez a TikTok-sztár

Százezrek rajonganak a receptekért.

A georgiai Gabrielle Williamst nehezen kötötték le a Disney-rajzfilmek, ugyanis mindig éhes lett, amikor valamilyen finomságot készítettek a képernyőn – írja a Yahoo

A most 32 éves TikTok-sztár ezért elhatározta, hogy a valóságban is elkészíti a rajzolt ételeket, a Szörny Rt szusijától Hófehérke mérgezett almájáig – utóbbiak persze csak nevükben mérgezőek, inkább Halloween-sütinek néznek ki. 

Williams sosem járt szakácsiskolába, azonban, amikor elkészítette a L’Ecsó című rajzfilm jellegzetes ételét, a francia ratatouille-t, valósággal felrobbant a TikTok-oldala. 

@gabby.jaye

Day 7 of foods inspired by Disney movies: Ratatouille/Confit Byaldi! 🐀🇫🇷 #fyp #disney #ratatouille #foryoupage #disneyfood #recipe #viral #cooking

♬ Le Festin - Annapantsu

A rövid felvételt ma már több mint hétmillióan látták, több mint húszezren pedig meg is osztották a követőikkel. 

Disney-filmek finomságait készíti a TikTok-sztár

Képünk illusztráció (Fotó: Getty Images)

Williams, akinek a kislánya profi TikTok-felhasználó, eleinte nem is értette az applikáció népszerűségét, egészen mostanáig. 

A hobbiszakács állítása szerint keveset gyakorol a felvételek előtt, jó, ha egyszer elpróbálja az ételek elkészítését, de általában rögtönözni szokott. 

Miután végzett a Disney-univerzummal, más filmek és sorozatok ételeit is feldolgozza majd. Egyet már el is készített, a Squid Game című dél-koreai netflixes sorozatból, miután annyian kérték tőle. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top