nlc.hu
Gasztro

Bernáth József ezért hagyta ott A Konyhafőnököt

Bernáth József elárulta, miért hagyta ott A Konyhafőnök műsorát

Hálás a csatornának és A Konyhafőnök című műsornak Bernáth József séf, de volt egy pont, amikor váltania kellett.
Bernáth József séf. a konyhában

Bernáth József séf Franciaországban, Lyonban sajátította el a francia konyha legfontosabb elemeit, majd az Egyesült Királyságban, Londonban olasz, portugál és angol konyhákon bővítette ismereteit. Tíz évet dolgozott külföldön, mielőtt A Konyhafőnök című műsor miatt hazatért. Az első három évadban volt látható a képernyőn, majd otthagyta a főzőműsort.

A séf az Ízlés szerint című podcastben elárulta, hogy miért távozott a műsorból, és milyen érzéssel gondol vissza arra az időszakra.

Hálás vagyok a kereskedelmi csatornának és a műsornak is, hogy az emberek megismerhettek. Amit ebben a műsorban szerettem, az az oktatás volt, hogy másnap arról beszéltek, hogy mit főztem és hogyan, utána pedig kipróbálták. Izgalmas és szuper volt, addig csináltam, amíg élveztem és kihívást jelentett a számomra, de hiányzott a konyha

– mondta Bernáth József, aki nemrégiben kedvenc karácsonyi receptjeit osztotta meg. 

A séf azt is elárulta, hogy úgy érzi, most van igazán a helyén. Jelenleg betegtáplálással foglalkozik, ami azt jelenti, hogy nyelészavaros embereknek készít különböző ételeket.

(Blikk)

(Kiemelt kép: Facebook/Bernáth József)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top