Szándékosan felszedett 45 kilót, hogy megmutassa, bárki le tud fogyni

S. Z. | 2022. Április 23.
A személyi edző elhízott, majd lefogyott, hogy így bizonyítsa, bárki le tud fogyni, ha akar.

Egy személyi edző szándékosan elhízott, hogy bebizonyítsa, nem is olyan nehéz lefogyni, ha az ember a megfelelő edzést választja.

Az amerikai Dmitry Azovsky 2021-ben vágott bele a kísérletbe, és egész évben csak egészségtelen ételeket evett. Miután 45 kilót hízott, 160 kilogrammot mutatott alatta a mérleg.

@dmitry.azovsky

Prank of the year 🤣

♬ Run - AWOLNATION

A férfi a TikTokon dokumentálta a fogyását, és idén áprilisra több mint 50 kilótól szabadult meg az edzésnek és a csökkentett kalóriabevitelnek köszönhetően. Azt mondta, az első hónapok voltak a legnehezebbek, mert nagyon túlsúlyos volt.

Azt remélte, hogy az átalakulása lesz a bizonyíték arra, hogy a megfelelő módszerek és a fegyelmezettség elég a kívánt súly eléréséhez. A kommentelők azonban vegyesen fogadták az eredményt. Sokak szerint Azovsky irreális elvárásokat fogalmaz meg, és nem vesz figyelembe mindent, amikor azt állítja, hogy minden körülmények között le lehet fogyni.

A hozzászólók felvetették, hogy a napi ezer kalória nagyon kevés, ilyen alacsony energiabevitelt semmi sem indokol, és az sem mindegy, hogy valaki a nulláról kezdi az egészet és soha nem mozgott eleget, vagy előtte kiváló formában volt. Persze volt, aki megvédte a személyi edzőt, mondván ő csak inspirálni akart másokat, hogy igenis meg lehet csinálni. Az egyéni út más lesz, de teljesíthető a cél.

(LadBible)

(Kiemelt kép: TikTok/Dmitry Azovsky)

Exit mobile version