nlc.hu
Gasztro

290 kilós nő fogyása

200 kilót dobott le a nő, most felismerhetetlen

290 kilósan jelentkezett az Élet 250 kiló felett című műsorba, mostanra már csak 90 kilót nyom.

Az amerikai Lupe Samano brutális túlsúlya miatt 12 évig ágyhoz volt kötve, ezért úgy döntött, jelentkezik az Élet 250 kiló felett című műsorba és dr. Nowzaradan segítségét kérte a fogyásban.

Lupe küzdelme a kilókkal tinédzserkorában akkor kezdődött, amikor az apja elhagyta őt és a húgát, ő pedig az ételekhez fordult vigaszért. Mire 20 éves lett, már 250 kilót nyomott. 39 éves korára 290 kiló volt és az ágyból is képtelen volt felkelni. 

Dr. Nowzaradan tanácsára szigorú diétába kezdett és tornázni is megpróbált (a lehetőségeihez mérten), majd miután megfelelő állapotba került a beavatkozáshoz, gyomor bypass műtétet végeztek rajta. Ennek köszönhetően néhány hónap alatt megfelezte a testsúlyát, 2019-re pedig már csak 100 kilót nyomott.

Lupe Samano nagy fogyása

Lupe Samano a fogyás előtt és után (Forrás: Profimedia)

Az út persze nem volt könnyű és a férjében, Gilbertben is csalódia kellett. A férfi ugyanis nyomást gyakorolt rá, hogy nem sokkal a műtét után lefeküdjön vele, a sietség miatt pedig felszakadtak a varratai és a sebe elfertőződött. Később aztán kiderült, hogy a férjnek több más nővel is viszonya volt, ezért Lupe elhagyta őt. Ezt követően újra megtalálta a szerelmet Andrew Renteria személyében, ám a férfi két évvel később vesebetegség következtében elhunyt.

Lupe a műsor után is folytatta fogyókúrát, jelenleg 90 kiló körüli a súlya és szeretne még több kilótól megszabadulni.

„Néha úgy érzem, hogy kudarcot vallottam… néha úgy érzem, hogy semmit sem értem el az életben, de miután megnéztem ezt, őszintén mondhatom, hogy hosszú utat tettem meg – mondta a nagy fogyásáról készült visszatekintő videóban. – Rengeteg mindent elértem! Lehet, hogy nem tartok ott, ahol szeretnék, de nem vagyok már ott sem, ahol korábban voltam, úgyhogy köszönöm Istennek az erőt, amit adott nekem, hogy minden megpróbáltatáson átsegített, amivel szembe kellett néznem.”

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top