nlc.hu
Gasztro

Füvet csempészett a vendégek ételébe egy floridai menyasszony

Nászajándék: füvet csempészett az esküvői vendégek ételébe a menyasszony

A marihuánás menü nem aratott sikert, a rendőröket is kihívták.

A floridai rendőrséget nemrég egy esküvőhöz riasztották, miután a vendégek furcsán kezdték el érezni magukat a felszolgált étel elfogyasztása után. Mint kiderült, a menyasszony, Dayna Glenny Svoboda és a rendezvényszervező, Joycelyn Bryant marihuánát rakott több fogásba is, a vőlegény pedig erről állítólag mit sem tudott. Az egyik vendég, Miranda Cady azt mondta, ő látta is, ahogyan fűszernövény-keverékre hasonlító dolgot tettek az olívaolajba, és amikor erre rákérdezett az aránál, ő állítólag elismerte, hogy valóban „megfűszerezték” az ételeket, és úgy tűnt, azt hitte, hogy ezzel a meghívottaknak tett szívességet. 

Pincér két tányér étellel

Képünk csak illusztráció (Fotó: Pixabay)

A hatóságok megvizsgálták az egyik, az esküvő helyszínével szomszédos ingatlan gyepére dobált ételmaradékokat, és sikerült kimutatniuk, hogy valóban fel lettek ütve marihuánával. Christopher Baumann elmondta, hogy biztonsági kamerák is rögzítették, amint egy ismeretlen nő szemetet dobott a kertjébe az esküvő estéjén, de nem tudja, pontosan ki lehetett az, de valószínűleg nem Svoboda vagy Bryant volt a tettes. 

A Fox News szerint közel 50-70 vendég volt jelen az esküvőn, és tizennyolcan voltak, akik arra panaszkodtak, hogy furcsán érzik magukat, hogy nincsenek jól.  Várhatóan mind Dayna Glenny Svobodának, mind Joycelyn Bryantnek a törvény előtt kell majd felelnie a kis meglepetés miatt. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top