nlc.hu
Gasztro

Marihuána fogyasztó patkányok

Megették a bűnjelet, aztán betépve rohangáltak a kapitányságon

A New Orleans-i rendőrség patkányai felzabálták a lefoglalt marihuána bűnjelet

Mióta a new orleans-i rendőrkapitányságot ellepték a patkányok, rengeteg galibát okoztak. A rágcsálók összeszennyeztek sok mindent, ráadásul felfedezték bizonyíték raktárat is, ahol gyorsan rácuppantak az ott lévő, lefoglalt marihuanára is – vallotta be töredelmesen szerdán a város rendőrfőnöke.

Megették a bűnjelet, aztán betépve rohangáltak a kapitányságon

Az állatok kirágták a dobozokat, megsemmisítve a bizonyítékként lefoglalt nagy mennyiségű marihuánát is.

 

Valahány patkány beleevett, az mind betépett tőle – mondta a veterán rendvédelmis. A meglehetősen lepusztult kapitányságon a penész és a csótányok is elszaporodtak, a reggeli munka a patkányszar eltakarításával indult – írja a Fox 8 New Orleans.

A kihívott kártevőirtó még sosem látott beszívott patkányt,

de úgy gondolta, hogy rájuk is az embereknél tapasztalthoz hasonló hatást gyakorol a THC. A rendőrfőnök ezzel szemben a plafonon van, mivel a megrágott bizonyítékok miatt megsemmisült mennyiség a büntetőeljárásokat is befolyásolni fogja. A vádemeléshez szükséges, szigorúan lezárt bűnjeles zacskók sérülése miatt most rendkívüli ügyészségi szemlét is fognak tartani a raktárban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top