nlc.hu
Gasztro

Balázs Andrea hosszú kapcsolatának titkáról beszélt

Balázs Andrea nem csak remek főztjével tartja maga mellett szerelmét, hanem 20 év után is elmondhatják, sokszor egy napra sem akarnak elválni egymástól

Andi arról is mesélt, hogy mely ételek azok, amelyeket a legkönnyebben elkészít.

20 éve él boldog párkapcsolatban Balázs Andrea, aki a TV2 Mokka vendége volt. A színésznő megcsillogtatta főzőtudományát, közben pedig arról mesélt, hogyan tartják életben kapcsolatuk tűzét ennyi idő elteltével is. 

Balázs Andrea

Balázs Andrea a Mokkában

„Nem tudom, hogy mivel láncolom magamhoz, de húsz éve élünk együtt, szóval ennek csak van valami oka. Én nagyon csodálom őt” – válaszolta Andi arra a kérdésre, mi tartja össze őt és kedvesét 20 év óta. „Folyamatosan tudunk egymásnak meglepetéseket okozni, és folyamatosan tudok bele szerelmes lenni. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy ugyanazon a perzselő tűzön égek egyfolytában vele kapcsolatban, ezt azért ne állítsuk, mert butaság lenne. Viszont vissza tudom hozni azt a tüzet, és vannak hónapok, több is egy évben, amikor azt érzem, nem akarok tőle elválni, amikor elmegy dolgozni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top