nlc.hu
Gasztro

Tortás Fecó elszabadult A Konyhafőnökben

A Konyhafőnök: Tortás Fecó megint elszabadult a konyhában – videó

Kárpáti Rebeka volt pasija, Frohner Fecó megszállott módon pörgött a konyhában A Konyhafőnök legutóbbi adásában.
Frohner Fecó A Konyhafőnökben

Kárpáti Rebeka exe is elindult A Konyhafőnök 9. évadában, Frohner Fecó ki akarja köszörülni a csorbát, ami a gasztrotudásán esett a Nyerő Páros emlékezetes tortajelenete miatt, ami után mindenki csak Tortás Fecóként emlegeti.

A Konyhafőnök csütörtöki adásában Fecó megint emlékezeteset alakított. Csapattársa, Luca instruálta a mesterfodrászt ételkészítés közben, de Fecó már-már megszállott módon pörgött a konyhában: cukrot lopott a másik csapattól, elképesztő hévvel kavarta a cukormázat, foggal tépte fel a tejszín dobozát. Igazi csatatér alakult ki a konyhában körülötte, és elnézve őt nehéz volt eldönteni, hogy sírjunk vagy nevessünk.

Luca inkább viccesnek találta, hogy Fecó minden utasítását igyekszik követni. „Azt hittem, hogy bepisilek” – mondta Luca, aki alig bírta visszafojtani a nevetését csapattársa munkája láttán.

Frohner Fecó egyébként a napokban kifejtette, hogy szeretné már elhagyni a „Kárpáti Rebeka volt pasija” címkét. Hát, könnyen lehet, hogy most rászolgált egy másik névre.

(Kiemelt kép: RTL Magyarország/Sajtóklub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top