Hatvanöt éven keresztül mindennap kinyitott Szegeden a Gulyáscsárda eltekintve attól az időszaktól, amikor a járványügyi korlátozások ezt nem tették lehetővé, és ezzel kiérdemelte a város egyik legrégebb óta működő étterme címet.
Sajnos a vendéglátóiparban uralkodó munkaerőhiány egy korszak most véget ért, Holló János csárdagazda ugyanis úgy döntött, örökre bezár, június 19-én, vasárnap este tíz órakor végleg lehúzták a rolót.
“Nálunk 15 napot dolgozott egy szakács és 15-öt pihent. Nettó 450 ezer forintot tudtam, fizetni, de ez nem volt elég ahhoz, hogy megtartsam a munkaerőt”– nyilatkozta bezárás után Holló János, aki 22 évig bérelte a Mars téri éttermet a szegedi önkormányzat cégétől, az IKV Ingatlankezelő és Vagyongazdálkodó Zrt-től.
(via Szegedi Nap)