nlc.hu
Gasztro
Szakácshiány miatt zár be a szegedi Gulyáscsárda

Lehúzta a rolót a szegedi étterem, ami 65 éve mindennap fogadott vendégeket

A Gulyáscsárda vesztét a szakácshiány okozta.

Hatvanöt éven keresztül mindennap kinyitott Szegeden a Gulyáscsárda eltekintve attól az időszaktól, amikor a járványügyi korlátozások ezt nem tették lehetővé, és ezzel kiérdemelte a város egyik legrégebb óta működő étterme címet.

Sajnos a vendéglátóiparban uralkodó munkaerőhiány egy korszak most véget ért, Holló János csárdagazda ugyanis úgy döntött, örökre bezár, június 19-én, vasárnap este tíz órakor végleg lehúzták a rolót.

Gulyáscsárda Szegeden

Fotó: Google

“Nálunk 15 napot dolgozott egy szakács és 15-öt pihent. Nettó 450 ezer forintot tudtam, fizetni, de ez nem volt elég ahhoz, hogy megtartsam a munkaerőt”– nyilatkozta bezárás után  Holló János, aki 22 évig bérelte a Mars téri éttermet a szegedi önkormányzat cégétől, az IKV Ingatlankezelő és Vagyongazdálkodó Zrt-től.

(via Szegedi Nap)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top