nlc.hu
Gasztro

Sörtalpú cipőt dob piacra az egyik italgyártó

Sörtalpú cipőt dobna piacra az egyik italgyártó – fotó

Nem tudni, mennyibe kerül majd az egyedi lábbeli, amiből csak néhány darab lesz elérhető.

A Heineken és Dominic Ciambone, azaz The Shoe Surgeon nemrég úgy döntött, ideje egy különleges edzőcipővel kedveskedni a sörrajongóknak, és így született meg a képen látható lábbeli, aminek a talpát a cég egyik új, bevezetésre váró termékével töltötték meg.

Sajnos a különleges cipő nem lesz mindenki számára elérhető, ugyanis csak 32 darab készül belőle, és állítólag csak Szingapúrban lehet majd kapni. A sörcipő elvileg 2022 végén debütál majd, és egyelőre nem tudni, hogy mennyi lesz az ára. 

Sörtalpú cipő a Heinekentől

Fotó: Heineken/ The Shoe Surgeon

Tegyük hozzá, nem ez az első sneaker, ami a talpa miatt számít igazi gyűjtői darabnak: a MSCHF néhány évvel ezelőtt egy olyan egyedi tervezésű Nike cipőt dobott piacra, aminek talprészét állítólag a Jordán folyó vizével töltötték meg, és ne feledkezzünk meg arról az óriási botrányt kavaró cipőről, amit szintén a MSCHF készített, de ezúttal Lil Nas X közreműködésével, és aminek talpába állítólag egy csepp emberi vért is kevertek. Ebből  a „sátáni cipőből” egyébként 666 darab készült, de a Nike visszahívatta azokat. 

(via Oddity Central)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top