nlc.hu
Gasztro

Balhé a bajai halászlé miatt

Nem ízlett a bajai halászlé, megverték a pincért

Egy házaspárnak gondja volt a kiszolgálással egy bajai étteremben, most garázdasággal gyanúsítják őket.

Augusztus elsején gondolta úgy egy háromtagú család, hogy esznek egy jót egy bajai étteremben. Nem sokkal azután, hogy megkapták a halászlevet, a család nő tagja jelezte, hogy problémája akadt az étellel. Arra kérte a pincért, hogy cseréljék ki a halát – aminek egy részét már elfogyasztotta.

Így nézett ki a pincér inge a támadás után (Fotó: police.hu)

Így nézett ki a pincér inge a támadás után (Fotó: police.hu)

Az éttermi alkalmazott közölte, hogy erre sajnos nincs lehetőség, mivel már elfogyott az étel egy része. Erre gorombult be a nő annyira, hogy némi vita után a pincér nyakába öntötte a halászlevet. Nem meglepő, hogy ezek után távozásra szólították fel őket, ám a nő férje a pincérnek esett és dulakodni kezdett vele. A csetepaténak végül a többi alkalmazott és a vendégek vetettek véget.

A Bajai Rendőrkapitányság nyomozói gyanúsítottként hallgatták ki a balhés házaspárt és garázdaság miatt folytattak eljárást velük szemben. A nyomozást a napokban lezárták és vádemelési javaslattal küldték az ügy iratait az illetékes ügyészségnek – írja a police.hu.    

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top