nlc.hu
Gasztro

Ezt posztolta Ryan Reynolds egy indiai család étterméről

Ryan Reynolds cukit posztolt egy indiai étteremről

Ryan Reynolds „Európa legjobb indiai éttermének” nevezett egy indiai családi éttermét. A tulajdonosok nem is sejtették, hogy egy hollywoodi hírességet szolgálnak ki.

A Rahaman család 1980 óta vezeti a Light of India éttermet a cheshire-i Ellesmere Port városában, ami eddig is jó hírnek örvendett. Reynolds a napokban benézett hozzájuk, hogy tegyen egy próbát, és annyira ízlett neki az étel, amit rendelt, hogy megosztott egy képet az instán az étterem szórólapjáról, azzal a felirattal, hogy „Európa legjobb indiai ételei”.

Ryan Raynolds

Fotó: Getty Images

Az étterem tulajdonosai nem is tudtak arról, hogy a sztár az étteremben járt, ugyanis épp nem tartózkodtak a munkahelyükön, csak másnap reggel látták az Instagram-posztot, amit Ryan Reynolds megosztott a 44 millió követőjével. 

„Bejött a nővérem és azt mondta, ‘Ryan Reynolds posztolt minket’, én pedig rohantam anyuékhoz, hogy ‘Ryan Reynolds bejött az étterembe?’” – mondta Shah Amahah a szüleinek:

„Azt kérdezték, hogy ‘ki az a Ryan Reynolds?’” – mesélte a férfia a LADBible-nek, hozzátéve, hogy a szülei nem néznek Netflixet, így azt sem tudták, hogy egy sztárt szolgálnak ki. Reynolds ugyanis a hétvégén az Egyesült Királyságban járt, hogy megnézze a kedvenc csapatát, a Wrexham A.F.C.-t , akik a Maidstone United ellen játszottak. Még jó, hogy megéhezett és betért az étterembe, a posztja valószínűleg fellendítette a családi üzletet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top