nlc.hu
Gasztro

Vomberg Frigyes őrjöngése a Séfek séfében

Vomberg Frigyes durván leteremtette a versenyzőjét: „Olyan k*rva okos vagy, hogy az valami eszméletlen!”

Nem bánt kesztyűs kézzel az okoskodó versenyzővel.

A Séfek séfe legutóbbi adásában többek között csirkelábbal töltött tavaszi tekercset kellett készíteni a versenyzőknek. Vomberg Frigyes nem bírta tovább Molnár Ági viselkedését a főzés során, kiabálva tette helyre az okoskodó versenyzőt.

Vomberg Frigyes

Vomberg Frigyes keményen beszólt a versenyzőjének – Fotó: Sajtószoba

Ezt kezdjétek el beízesíteni!” – adta ki a séf a feladatot a csapatának, mire Ági – miközben látta, hogy az egyik szószból elég sokat önt a sós lébe az egyik csapattársa – megszólalt:”De az viszont rohadt édes“.

Te, kérdezte valaki a véleményedet most? Olyan k*rva okos vagy, hogy az valami eszméletlen! Szűnjünk meg egy kicsit!” – teremtette le Vomberg. “Nem érted meg, amit mondok, és ötször mellényúlsz és feleslegesen beszélsz. Azt csináljuk, amit mondok. Egyértelműen” – folytatta Ági kioktatását.

A 41 éves szakács később kifakadt a kamerák előtt: “A Frici mindent rám ken. Látom, hogy ma én vagyok a bűnbak. Lehet, hogy én bírom legjobban a kritikát, azért kapom”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top