nlc.hu
Gasztro
Kvíz: mennyit tudsz a legismertebb hazai televíziós szakácsokról?

Kvíz! Sárközi, Krausz, Wolf – Mennyit tudsz a magyar sztárséfekről?

Egyenruhában vannak, szigorúak, és csodákat alkotnak a tányéron. Ha a drámán és versengésen kívül odafigyelünk az instrukcióikra is, sokat tanulhatunk tőlük. Ők a tévés gasztroműsorok séfmentorai, akik a nyár végével újra beköltöznek a nappalikba.
A Séfek Séfe zsűrije

Az év ezen időszakában újraindulnak a gasztrovetélkedők a kereskedelmi csatornákon, így van ez idén is. Miközben sok száz remek konyhafőnök áll helyt nap mint nap a konyhákban a mindennapi munka során, néhány séf a televíziós szereplésnek köszönhetően a szakácsszakma országosan ismert figurája lett.

Jó pár séf feltűnt és eltűnt az egymást követő évadok során – az RTL-es Konyhafőnök idén a 10. sorozatot indítja! –, de néhány arcra évadról évadra újra számíthatunk. A két nagy kereskedelmi csatorna sztárja lett Wolf András, Vomberg Frigyes és Krausz Gábor, valamint Sárközi Ákos és Rácz Jenő. Fördős Zé pedig nem a hagyományos értelemben vett séf, de ő is vendéglátást tanult, és remekül főz. A többit már mi fogjuk tőletek megkérdezni.

Töltsd ki a legújabb kvízünket!

Kvíz! Sárközi, Krausz, Wolf – Mennyit tudsz a magyar sztárséfekről?

tv2 Séfek Séfe zsűri 2019-ben

Egy ország ismeri az arcukat, de te többet is tudsz róluk? Teszteld magad!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top