nlc.hu
Gasztro

Pintér Tibor balhéja a Mekiben

Pintér Tibor egy darab majonéz miatt balhézott a Mekiben

Miatta a sor sem tudott haladni, de ez nem zavarta a színészt.

Pintér Tibor egy Mekiben balhézott, mert nem kapott meg egy majonézt – írja az rtl.hu. A színész-énekes-rendező minderről egy korábban adott interjúban mesélt, amit most a TikTokon tettek közzé.

Pintér Tibor

Pintér Tibor nagy balhét csapott egy majonéz miatt – Forrás: TV2 / Mokka – videó

Pintér Tenya elmondása szerint egy alkalommal vissza kellett volna mennie a McDrive-ban a sor végére, mert utólag akart egy majonézt kérni. “Visszaküldtek, mert utólag kértem majonézt. Mondom: Nem megyek vissza, sietek. Mögöttem 10 ember van. Ide fogsz adni!‘ – mondta a mekis dolgozónak, mire a kiszolgáló: ‘Nem, ő ezt nem fogja megcsinálni.’ 

A színész itt már begőzölt és bekeményített: “Mondom: jó. Ott hagytam az autót, visszamentem, belebeszéltem a mikrofonba, hogy kérek még egy majonézt, mire a csaj ki volt borulva. Mondtam az üzletvezetőnek, hogy ezt a kislányt küldjék el, mert alkalmatlan, és ha nem kapok majonézt, akkor nem fogok innen elmenni autóval. Azonnal, művész úr, elnézést!“.

Azaz Tenya végül az üzletvezetőtől kapott majonézt, sűrű bocsánatkérések közepette.

Pintér pedig zárásként még alaposan lehordta a mekis dolgozót: “Mondtam a kislánynak: jegyezd meg, te vendéglátásban dolgozol, az a feladatot, hogy kiszolgál minket!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top