nlc.hu
Sztárok

Pintér Tibor balesetet szenvedett

Pintér Tibor előadás közben sérült meg, törött bokával folytatta a show-t

Egy fémszerkezet engedett el alatta, amiről lezuhant.

A nemrég 50. életévét betöltő Pintér Tibor, a Nemzeti Lovas Színház igazgatója ma reggel a Mokka vendége volt, ahol a stáb meglepetésére, mankóval érkezett. Mint kiderült, az öt héttel ezelőtti jubileumi előadás közben szenvedett balesetet, amikor egy fémszerkezet elengedett alatta, majd lezuhant. 

Pintér Tibor

Fotó: Schumy Csaba

Nem számítottam erre, és kifordult a bokám. Egy baloldali bokatőrés, viszont az a szerencse, hogy nem kellett operálni. Utána itt maradtam, nem mentem egyből kórházba, nem nagyon éreztem az adrenalintól sem, hogy mekkora a baj. Azt tudtam, hogy valami gáz van. Végigjátszottam az előadást, és aztán mentünk el a baleseti sebészetre

 – magyarázta Tenya, aki ennek ellenére sem áll le a munkával. Sérülten is igazgat, rendez és színészkedik is. 

Ezt követően Tenya arra is kitért, kedvese, Jenifer, akivel együtt is szerepelnek a színházban, ezekben a nehéz időkben hatalmas segítség számára. „Nagyon köszönöm Jeninek azt az odaadást, segítséget, hogy tényleg, a törött lábam ellenére is mindent megold. Az otthoni, magánéleti helyzetekben is segít, süt, főz, mindent, amit ilyenkor egy párnak, egy nőnek meg kell tennie, azt ő megteszi. Sőt, túl is teljesíti, hiszen este egyelőre fűtetlen lovardában próbálunk, csak a közönség miatt fűtűnk. Azért ez is embertpróbáló.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top