nlc.hu
Sztárok

Pintér Tibor az álmairól

Pintér Tibor: „Hátravan még pár álmom, de az idő az egyik legnagyobb érték az életben”

Egy dolog van, amin szeretne változtatni.

Pintér Tibor január végén ünnepelte 50. születésnapját.  A Nemzeti Lovas Színház igazgatója elégedett az életével, hiszen van két gyönyörű gyermeke és egy szerető párja. Mint mondja, nem hisz abban, hogy az ilyen kerek születésnapokon számot kéne vetnie az életéről, de egy valami van, amin változtatna. 

Pintér Tibor

Fotó: Schumy Csaba

Egy kicsit elgondolkodtam a hibáimon, és hogy ezeken hogyan javíthatnék. Sokkal gyorsabban és igazságosabban kimondom mostantól azt, amit gondolok, ugyanis már rengeteg mindent átéltem, egy csomó kompromisszumon túl vagyok, és sok mindent elértem, amit álmodtam. Hátra van még pár álmom, de az idő az egyik legnagyobb érték az életben. Nem szeretnék már azzal időt pazarolni, hogy finomkodok vagy kertelek. Az a legfontosabb, hogy őszinte legyek magamhoz és a környezetemhez is. Ami a szívemen, az a számon. Korábban próbáltam mindenkivel nagyon cuki lenni, de ez a cukiskodás nem mindig jó út. Persze megsérteni senkit sem akarok, hanem csak kicsit egyenesebben kommunikálni annak érdekében, hogy a cél minél hamarabb elérhető legyen” – fogalmazott a hot! magazinnak a színész, aki arra is kitért, mit mondana gyermeki önmagának. 

Pont ezzel a kérdéssel foglalkozik a legújabb előadásom! Mivel tízéves lett a Nemzeti Lovas Színház, egy jubileumi gálaműsort rendeztünk. Az elején a Sztárboxot idézzük fel, amiben – a valósággal ellentétben – kiütnek. Ezután visszaemlékszem a gyerekkoromra, és találkozom a gyerekkori önmagammal, illetve az édesapámmal, aki már nem lehet köztünk. Ők vezetnek végig az egész életemen, az álmaimon és azokon a szereplőkön, akik az életem meghatározó figurái.”

Ha viszont a valóságban találkoznék a tízéves önmagammal, akkor azt mondanám neki, hogy sose adja fel az álmait, és hogy mindent pontosan úgy csináljon, ahogyan én. Semmin sem változtatnék. Minden kudarccal és hullámvölggyel együtt eddig így volt szép az életem.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top