nlc.hu
Baba

Pintér Tibor bővítené a családját

Pintér Tibor: „Nyitottan állunk a gyerektémához”

20 évvel fiatalabb kedvesével nem zárkóznak el a gyerektémától.

Pintér Tibor január 21-én lett 50 éves. Két házasságból két gyermeke született: Janza Katával közös lánya, Janka, aki 25 éves, és második házasságából született fia, Máté, aki 17 éves. A színész jelenlegi kedvesével, a 20 évvel fiatalabb Ilyés Jeniferrel öt éve alkot egy párt. A Nemzeti Lovas Színház igazgatója a Hot! Magazinnak beszélt arról, hogy nagyon harmonikus a kapcsolatuk, sőt, arra is nyitottak lennének, hogy közös gyermeket vállaljanak.

Pintér Tibor

Pintér Tibor (Fotó: Olajos Piroska)

„Szeretjük egymást annyira, hogy ha ez valamelyikünknek gond lenne, akkor egyikünk sem lenne az ellen, hogy belevágjunk. Nyitottan állunk a gyerektémához. Nagyon jól megvagyunk így együtt, Jeni szájából sosem hangzott még el az, hogy mindenképp szeretne gyereket szülni és feleségül jönni hozzám. Ez a kötelék, ami köztünk van, bőven olyan erős, mint egy házasság. De nincs kizárva sem a gyerek, sem a házasság” – nyilatkozta a magazinnak a színész, akinek szavait a Kiskegyed idézte.

 „Jenifer a temperamentumával és az állandó jókedvével engem is inspirál. Emellett a Nemzeti Lovas Színházban is többnyire fiatal kollégák vesznek körül. Úgyhogy nem félek az öregedéstől, és a kapuzárási pánik is elkerült, hiszen nem tartok attól, hogy bármilyen korszak véget érne az életemben”mesélte korábban szerelméről a sztár.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top