nlc.hu
Sztárok

Pintér Tibor a korról

Pintér Tenya: „Minden kornak megvan a maga szépsége, engem a szerelmem tart fiatalon”

Mint mondja, azért rendesen ad a külsejére is.

Pintér Tiborról sokan azt gondolhatnák, alaptermészete a hiúság, ám mint kiderült, ha civil életet élne, nem biztos, hogy ennyit adna a külsejére. A Nemzeti Lovas Színház igazgatója nemrég ünnepelte 50. születésnapját, de úgy van vele, a kor csak egy szám. 

Pintér Tibor, Tenya

Fotó: Trenka Attila

Tenya jó pár évet letagadhatna, ennek a titkát pedig a Story magazinnak árulta el. 

Ha egy civil foglalkozásom lenne, bizonyára feleennyi energiát fektetnék abba, hogy nézek ki. De ez még így sem azt jelenti, hogy hatféle arckrémet használok, vagy kétnaponta járok fodrászhoz. Minden kornak megvan a maga szépsége. Engem a szerelmem tart fiatalon, nekem ez a titkom.

 „Jenifer a temperamentumával és az állandó jókedvével engem is inspirál. Emellett a Nemzeti Lovas Színházban is többnyire fiatal kollégák vesznek körül. Úgyhogy nem félek az öregedéstől, és a kapuzárási pánik is elkerült, hiszen nem tartok attól, hogy bármilyen korszak véget érne az életemben.”

Szerelmével boldogabbak, mint valaha, immár öt éve alkotnak egy párt. Születésnapokon és évfordulókon szinte versenyeznek, ki tud nagyobb örömet szerezni a másiknak. „Tavalyelőtt például Jeni átrendezte az egyik irodánkat úgy, hogy meg lehessen ott tartani egy meglepetésbulit. Odahívott egy cigányzenekart, mert tudja, mennyire szeretem őket és az élő zenét. Korábban egyszer beültetett az autóba, bekötötte a szemem, és egyszer csak egy hajón találtam magam, ahol ott várt az egész családom és a társulat is. De én is ki szoktam tenni magamért, tavaly például beültettem őt egy tökhintóba, és két pónival elmentünk a kedvenc szórakozóhelyére.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top