nlc.hu
Gasztro

Szakítás okai

Kidobta a pasija, mert halat tett a pizzájára

A társkeresés rengeteg buktatót rejt magában, ezt mindannyian tudjuk. Arra viszont, hogy néhány szelet sózott hal legyen a szakítás oka, viszonylag ritkán hallunk példát.
Szardellás pizza

Egy anyukával mégis megesett. Pár hete találkozgatott egy ígéretesnek tűnő jelölttel, amikor derült égből villámcsapásként minden szertefoszlott. A férfi, akivel kezdett hosszabb távra tervezni, faképnél hagyta azért, mert szardellát kért a pizzájára. 

Egy közös vacsorát követő reggelen kapott üzenetet a nő, amiben a mellbevágó szavak álltak. Hiába érezték jól magukat egymás társaságában, a bimbózó kapcsolatnak azonnali hatállyal vetett véget a férfi, szerinte ugyanis elfogadhatatlan, hogy valaki szardellával egye a pizzát. Az összetört párkereső mollymacone néven az interneten kürtölte világgá csalódottságát, és azt remélte, hogy kap némi biztatást a többi felhasználótól.

„Néhány hete találkozgattunk, nem volt semmi komoly, de azt hiszem, jó irányba haladtak a dolgok. Olyannyira, hogy egy közös kiruccanást is tervezgetni kezdtünk, ráadásul ő hozta fel a dolgot, nem én kezdeményeztem!” – panaszolta a csúnyán kikosarazott molly, aki (teljesen érthetően) sérelmezte azt is, hogy egy SMS-ben került pont a kapcsolat végére.

A hitelesség kedvéért szó szerint bemásolta a pasija üzenetét, amivel egyszerűen nem tudott mit kezdeni: „Jó reggelt, remélem jó éjszakád volt! Arra jutottam, hogy nincs értelme folytatni a kapcsolatunkat. Szeretek nyílt lapokkal játszani, ezért azt is kimondom, hogy a szardella-dolog tette fel az i-re a pontot. Remélem, azért barátként még találkozhatunk!” 

Nem kellett sokat várnia az együttérző szavakra, a kommentelők többsége szerint lehet, hogy most fájdalmasan érinti az elválás, de jobb így, egy „ilyen alak” mellett biztos, hogy nem lett volna sokáig boldog. Volt, aki egyenesen idiótának nevezte az SMS-ben szakító férfit, mások viszont azt pedzegették, hogy a szardella csak ócska kifogás lehet, valami más állhat a könyörtelen búcsú hátterében.

Forrás: Via, Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top